Det vanliga...

Har precis kommit hem från PRAO:n och äntligen har jag tillgång till internet. Det är tufft att vara utan något så underbart i flera dagar. Men snart blir det mat. Om jag inte bloggar mera efter det här vet ni att jag är död. I så fall har jag förgiftats av min syrra som ikväll ska vara kock. Lite senare blir det bio. I am Number Four. Spännande.  Ha det så bra tills vi hörs igen.


Én bild på världens sötaste hund när jag inte har något annat


Puss och Kram Rulequeen

Water with disco is a fine combination









Jag fick för mig att jag skulle förstöra en skiva igår så detta är resultatet. Nej, men jag hade tråkigt och plockade fram kameran och kreativiteten lite. Det blev ganska många bilder eftersom min katt kom och förstörde hela tiden, så detta är några av de lyckade försöken. 

Puss och Kram Rulequeen

Lunch by the river

Idag på bussen bestämde jag med Carro att vi skulle äta lunch. Vi PRAO:ar ju nära varandra så det passade bra. Vi promenerade mot Subway men det var så himla fullt, kanske för att det var lunchdags, hehe. Så vi gick och satte oss vid ån. Kanske inte det smartaste. Vi fik sällskap av massor med änder så det var lite störande. Men vi klarade oss. Så efter en härlig lunch knallade jag tillbaka till kaféet och spöade min så kallade handledare i kort och tog en liten kaka. 


Gud vad jag längtar till sommarn...


Puss och Kram Rulequeen

Rango - The New Superhero!





Rango var en superbra film. Kanske något för dem mindre, men även något lite äldre kan uppskatta. Den var inte bra rolig utan även äventysrik och spännande. Det kändes som om det hela tiden hände någonting, men i lagom mängd och aldrig för mycket. Nu låter jag som en kritiker... Jag tror i alla fall att jag skrattade mig igenom hela filmen så det är en film jag starkt kan rekomendera för någon som inte har ett problem med att plocka fram sitt inre barn och ha lite kul.

Och så måste man ju bara älska Johnny Depp!

Puss och Kram Rulequeen

13 Houers

Japp. Nu sitter man och laddar inför ännu en PRAO dag. Efter 48 timmar av ledighet känner jag mig redo att fortsätta jobba som en söt servitris. Eller söt och söt, tröjorna har en hemsk grän färg. Dock passar den mitt hår jättebra, men såklart så måste man ha uppsatt hår och lilla jag ser ju ut som en efterbliven mupp. Men jag laddar för jag måste klara mig igenom hela dagen för efteråt ska jag se på bio med min syrra. Återigen ska vi vara lite barnsliga och se Rango. Men man måste ju, Johnny Depp gör ju rösten. 


Puss och Kram Rulequeen

Är man efter?

Är det bara jag eller har alla missat att han kan ha olika layouts på Facebook? Det kanske inte är så konstigt att inte jag vet eftersom jag inte är inne så ofta. Men hur är det med alla andra. Någon annan som inte visste eller är man helt själv?

Exempel:





Puss och Kram Rulequeen

PRAO

Första PRAO-dagen avklarad. Lite jobbigt var det att gå upp klockan åtta, men roligt var det. Även om det inte var så mycket folk så fick jag göra massor. Men nu är jag jättetrött och ska sova ett tag innan maten. Ikvall får man ju vara uppe länge, jag är faktiskt ledig imorgon. 




Puss och Kram Rulequeen

Myskväll

Nu ska man slå sig ner i soffan och goffa i sig ännu mera onyttiga saker efter en onyttig filmkväll. Ska se Tron Legacy med familjen. Gud, vad jag kommer vara fet på måndag...




Puss och Kram Rulequeen

I always repeat myself...


Ni kanske har märkt hur jag fullkomligt älskar att visa upp söta bilder på min katt. Men det är för att han är så himla söt! Även fast han är helt dum i huvet så älskar jag honom så sjukt mycket. Därför måste man skryta lite med att man har en så fin katt. Han är ju bara för skön. 





Puss och Kram Rulequeen

Super sugen!

Eftersom jag är så himla intresserad av skor är typ det enda jag gör hela dagarna att kolla på skor, så nu har man hittat ett par man verkligen är sugen på. Jag vet att jag inte borde köpa dem, men jag är så kär. Jag bara älskar dem. Mönstret och allting. Jag är så fast! Jag har hamnat i ett jobbit läge. 


Ni hittar dem här.


Puss och Kram Ruleuqeen

Nothing special...

Eftersom det inte finns så mycket att säga får ni flera bilder från gårdagesn fotografering. Enjoy!






Puss och Kram Rulequeen

Pisstrött!

Jag har varit så himla trött ända sedan jag kom hem och ännu längre tillbaka. Jag ville bara slänga mig i sängen och sova, men i stället plockade jag fram kameran och började fota det som fanns hemma. Så mina planer på en underbar tupplur försvann. Men nu ska jag plugga lite medan jag passar lillebror. 








Puss och Kram Rulequeen

I´m off

Nu drar jag in till stan för en underbar eftermiddag med klassen. Vi ska mötas för lite mat och efteråt ligger Elake Måns på listan. Skriver mer när jag kommer hem. 


Klassen 

Puss och Kram Rulequeen

Home and not ready for more...

Fick sluta tidigare idag, väldigt skönt. Det är allmänt jobbigt och nedstämmande att gå till 3 på fredagar. Man vill ju komma hem tidigt för att sedan ha hela helgen framför sig. Så idag blev det så. Jag har redan planerat hela min helg i förtid. I morgon blir det mat + teater med sköna klassen. Vi bestämde att göra något mysigt för ett tag sedan och nu blir det av. Sen på söndag ska jag fotografera en massa så vi hoppas på vackert väder. 





Puss och Kram Rulequeen

Klar!

Efter att jag blev klar med pluggandet plockade jag genast fram min nya kärlek och började fotografera. Eftersom det redan var mörkt så var jag tvungen att hitta någonting inne att fota. Och så låg Gustav så sött i sängen, så han fick bli min modell. Väldigt duktig var han också, han låg så stilla och såg så söt ut. Ett par gulliga bilder blev det i alla fall. 










Puss och Kram Rulequeen

Suck...

Nu har man kommit hem och satt sig skönt i stolen med datorn framför sig. Jag hade sett fram emot en lugn eftermiddag nu efter allt pluggande. Men så kom jag på att så blir det icke. Vi har ju ett till prov imorgon. Engelska. Massa grammatik. Gud vad jobbigt. Men det är bara att bita ihop och börja jobba. 






Puss och Kram Rulequeen

Varför?

Just nu har jag bränt min hjärna efter fyra timmars plugg. Det har blivit en liten kombination av franska revolutionen och franska glosor. Jätteroligt. Nej, jag är så trött att jag nästan somnar på tangentbordet. Så en paus vore ju bra, men det känns ju fortfarande inte som om man kan någonting. Jag är så hopplös. Det känns inte bra alls. Ibland måste man ju fråga varför det är så nödvändigt att lära sig allting.


Gustav

Puss och Kram Rulequeen

My new love!

Äntligen! Idag har jag äntligen, efter en lång tids väntan, blivit ägare till en Nikon D5000. Jag är så himla glad att jag nästan svimmar. Jag har lust att gå på en promenad och ta massvis med underbara bilder med min nya kärlek. Men tyvärr så måste jag plugga Franska revolutionen. Så fotograferingen måste vänta. 




Puss och Kram Rulequeen

Den stora revolutionen

Just nu sitter jag och råpluggar till ett prov vi har på torsdag. Franska revolutionen. Som vanligt är det dötrist att plugga, men jag måste verkligen kunna allting. Man vill ju kunna glänsa för läraren hur mycket man faktiskt lärt sig. Så jag sitter och läser och skriver om Marie Antoinette och Ludvig XVI och allt det där. Men nu blir det en snabb matpaus innan jag återigen ska dyka ner i böckerna.




Puss och Kram Rulequeen

RSS 2.0