Our thing, again!

Ja, Madde och jag var på teater, igen. Det har liksom blivit vårann grej. Och vi älskar det. Känns lite spec att alla går på bio oxå vi på teater. Iaf, vi såg så klart Den Banala Kärleken. Förra gången var det ju Svergiepremiär och vi satt väldigt långt bak. Denna gång satt vi på första raden (!) och man såg betydligt mkt mera. Fast det var dåligt att dem bytt skådespelare på Martin Heidegger, den nya snubben var inte fullt lika bra som den andra, men man om man inte tänkte på det så märkte man inget. Plus att det var en replik som var annorlunda än första gången, denna var inte fullt lika rolig som den förra, men ändå skoj! Den Banala Kärleken är ju lite svår att förstå så jag är glad att vi såg den igen, tror faktiskt jag fatta mera nu. Plus att de är ju tyska iden så man fick fråga Madde hela tiden om vad det betydde. Hon kunde översätta typ 70% av vad som sas. Nu ska vi bara se Blästrad och  En midsommarnattsdröm innan vi drar till England, tufft schema.



Puss och Kram Rulequeen

Fick sluta tidigare!

Fick sluta tidigare idag. Hela två timmar. Soft, nu kan man plugga extra till Svenska provet imon. Pallar egentligen inte, men måste ju. Sen har man Matte oxå, så drygt. Men efter det så ska man bara ta det lugnt och se på tv.

Puss och Kram Rulequeen

En heldag med Madurk

I fredags bestämde jag och Madurk att vi skulle baka cubcakes idag eftersom vi var lediga. Så vid elva snåret vandrade jag över till henne med endast mobil och kamera. Vi valde recept och började baka. Det tog typ 20 minuter för oss att bestäma oss för endast ett recept, det fanns ju så många. Men vi bestämde oss och började baka. Det tog inte så lång tid att göra själva muffinsarna, typ 20 minuter. Men sedan så bestämde vi oss för att bjuda klassen imorgon, det var ju perfekt vi ska liksom käka pizza oxå! Så då blev det en sats till, glutenfri dessutomn eftersom vårann lilla Emmie är gluten, måste ju tänka på henne. Dom fick inte lika fin form, men lika goa. När vi kom till glasyren hade vi ännu roligare. Vi färgade den med karamellfärg. Tre olika färger, jättevacker grön, jättevacker rosa och jättevacker blå. Vi målade på lite på muffinsarna(och med lite menare jag hälften muffin och hälften glasyr i formen) och sedan la på vi på lite choklad. Jättevackra och delicious.





Han ju faktiskt med lite franska oxå

Puss och Kram Rulequeen


Grattis Pudel!

Idag fyller Maddes blogg Pudel ett år! Hon har bloggat och berättat om sitt liv i ett helt år. Fantastiskt. Hoppas att kunna meddela att bloggen fyller två år oxå. Men det kommer väl. Får peppa henne som tusan för att det ska hålla. Men iaf, Grattis Pudel! Ett år, hipp hipp hurra!
 

Puss och Kram Rulequeen

En enastående skoldag

Ja, idag så hade vi friluftsdag. Man kunde antingen stanna i skolan och göra de aktiviteter som de hittat på (vilket var jättetråkiga grejer) elr så kunde man hitta på eget, vilket var tvunget att vara något "sportigt". Så jag och några kompisar valde bowling. Vi bowlade på Fyrishov, jag vet inte världens bästa ställe men det fick duga. Vi hade jätte kul. Vi bowlade i två hela timmar, alldeles lagom om du frågar mig.


 

Efter bowlingen gick vi till Java och åt. Detvar jättegott och man blev jättemätt. Jag trodde nästan att min mage skulle sprängas. Tre halv fulla tallrikar med mat. Madde lyckades nog få i sig dubbelt så mkt som jag, jag kan asså inte fatta hur. Efteråt gick jag och Madde hem till henne eftersom hennes pappa bor i stan, vi tyckte det var smart. De andra vet jag faktiskt inte vart de gick. Men Madde och jag hade skitkul.
Vi blev otroligt blöta om föttera eftersom det töar så förfärligt.Men det bästa på vägen var att vi blev intervjuade av en reporter. Hon skulle skriva en artikel om framtida jobb. Hon ställde några frågor och tog några bilder, väldigt roligt. Det var liksom helt random. Om ni vill veta vad som står i artikeln så får ni läsa det imorgon i  18 minuter. Och när vi kommit halvvägs, elr mer så såg vi värsta pölen.
När bussen åkte i den så sprutade det över halva trotoaren. Vi blev lite galna. Vi satt ner vi busshållsplatser och vilade lite grann eftersom Madde hade högklackat ochfick ont i fötterna. Men när vi var framme så var vi båda dyngsura om fötterna. Madde drack lite och viade mig deras lilla bostad. Väldigt mysigt. Jag vill berätta om hnnes rum men ska nog låta bli.Vi spelade lite Wii. Vi började med Guitar Hero. Jag överklassade Madde totalt, intw för att det är viktigt. När vi bytte till ett Mario spel så överklassade hon mig totalt. Sedan fixade vi hennes naglar innan vi kutade till bussen för att inte missa den. Vi hann precis. Sedan fick jag kuta till nästa buss och det blev ett snabbt hej då. Den bästa skoldagen nånsin.

Puss och Kram Rulequeen

  


RSS 2.0