Under a glowing globe

Den här delen av fotograferingen var kort sagt väldigt tråkig. Det hade hunnit bli väldigt mörkt så det var väldigt svårt att få några bra bilder. Vi hoppades få lite ljus av gatlampan, men det blev inte som vi tänkt oss. Men så där i efterhand är jag glad att vi fotograferade under den, det blev ju riktigt coola reslutat.



Foto: Emmie Modell: Jag Sminkning: Madde

Puss och Kram Rulequeen

Mera bilder!

Hade tänkt att lägga upp ännu flera bilder från våran photoshoot, nu när jag ändå håller på så kan dom få rulla in. Men sen så fick jag lite problem, jag kom på att vi har matteläxa tills i morgon som jag ännu inte har hunnit gjort. Så det var bara att sucka och plocka upp boken. Men nu ska jag kämpa mig igenom dessa hemska tal så att jag kan slänga upp ännu flera bilder. 



Puss och Kram Rulequeen

Where the nightmare begins

Ännu mera bilder från vår photoshoot. Den här delen var nog den roligaste att fota, förmodligen för att man inte brukar se ut såhär i vanliga fall. Hur ofta går man till skolan med sotade ögon?



Foto: Emmie Modell: Jag Sminkning: Madde

Puss och Kram Rulequeen

Behind the glass

Nu kommer det äntligen lite bilder från våran underbara photoshoot. Dessa bilder var nog tråkigast att fota, och resultatet blev inte så där jätte bra. Men trots det så har jag några små favoriter bland dom som jag måste visa. 

Foto: Emmie Modeller: Jag & Madde

Puss och Kram Rulequeen

A fireball in the sky

Jag har precis kommit hem efter en lång filmkväll med mina favorit tjejer. Vi har spenderat 24 timmar med film och massor med onyttiga snacks. Vi hann nog se i alla fall sex filmer och alla var jättebra, såklart. Jag hade faktiskt tänkt att slänga mig i soffan tills jag kom på att jag måste slänga upp i alla fall någon bild från våran photoshoot som var för längesen.

Foto: Emmie Modell: Jag 

Puss och Kram Rulequeen

What you´ve been expecting...

...is finally here! Idag fick jag det gyllende USB som jag väntat på och idag har det hamnat i mina händer. Så framöver kommer det komma upp bilder från fotograferingen. Emmie har äntligen lyckats kämpa sig igenom redigeringen, så äntligen får jag visa resultaten.

Några Behind The Scenes:
se
Puss och Kram Rulequeen

En liten promenadis!

Jag och syrran fick ett litet fnatt helt plötsligt. Så vi satte på oss kläder, packade ner kameran och gick ut på promenad. Vi fick väldigt fina bilder. Solen lyser ju så fint för tillfället.
Puss och Kram Rulequeen

...

I morse tog jag på mig mjukisbyxor och dom har suttit på hela dagen. När man inte har något planerat en lördag brukar det bli så. Man orkar inte sitta i något annat. För det mesta har jag nog bara suttit vid datan och försökt klämma fram den sista biten av kreativitet jag har kvar. Det går så himla långsamt med skrivandet just nu att jag får damp. Lite senare ska jag, pappa och syrran se på film; The Patriot. Någon som sett den?



Puss och Kram Rulequeen

Cookies!

Idag gick vi upp till Hemköp på lunchen för att köpa kakor. Så nu ska jag bara sitta framför datan och goffa i mig kakor och bli feeeet.

Puss och Kram Rulequeen

Orkar inte!

Efter en hel dag full med filmning och barnpassning orkar jag inte göra någonting. Har sprungit runt i stadsparken hela dagen. Vi jobbade med dizza tobak-projekt idag så vi åkte in till stan. Sen satt man barnvakt i några timmar så jag är helt slutkörd. Nu ska jag förmodligen bara ta det lugnt i soffan tills jag ska sova.
Puss och Kram Rulequeen

Barnvakt!

Idag åkte jag in efter skolan för att sitta barnvakt åt Noah, 3år, och Alice, 1.5 år. Det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. För det mesta pratade man bara med dom eller så satt man i soffan och kollade på film. Jättemysigt var det. Dom var jätteglada och trevliga idag så det vart inga tårar eller gnäll. Jag fick till och med en liten kram av Alice nästan precis innan vi skulle gå. Hoppas att det går like bra på torsdag.
Puss och Kram Rulequeen

HKK

Idag hade vi HKK för första gången det här läsåret. Dom har ju lyckats riktigt bra, vi har HKK andra lektionen, typ 8.30 på morgonen. Det är ju inte så där jättebra. Men det kan ju vara bra om man har skippat frukosten. Idag gjorde vi i alla fall smulpaj. Det var jättegott och vi goffade i oss allt på en gång.









Puss och Kram Rulequeen


Smakprov

Höll nästan på att glömma. Här kommer ett smakprov från våran fotografering i lördags. Helt oredigerad. Enjoy!



Puss och Kram Rulequeen


Hemma!

Nu är jag hemma efter att ha träffat dom underbara barnen som jag ska sitta barnvakt åt dom senaste månaderna hoppas jag. I morgon blir det in dirket efter skolan för att tjäna pengar. Dom är ju så himla söta, även om en av dom var lite blyga idag hade vi riktigt roligt och det kommer nog gå jättebra. Men nu ska jag sätta mig ner och göra matteläxan.

Puss och Kram Rulequeen


Födelsedag

Idag firade jag min mormor. Vi var där lite längre än vad jag hade hoppats, så jag har inte hunnit gjort så mycket idag. Jag har för det mesta bara väntat på att stackars Emmie ska redigera alla bilder. Dom första kommer nog upp i morgon. Jag har bara sett några av dom, men vet att dom kommer bli jättefina efter att dom är klara.



Puss och Kram Rulequeen

Som utlovat...

...kommer lite Behind The Scenes från igår. Enjoy!



















Puss och Kram Rulequeen


Hello Everybody!!

Nu är jag äntligen hemma efter att ha varit och fotat hela dagen. Det gick jättebra och jag hoppas att bilderna ska komma upp i morgon. Eftersom det blev så många måste jag nog dela upp dom i separata inlägg, men det ska nog gå bra. Tyvärr var inte Lisa med eftersom hon mådde dåligt, men vi gjorde det bästa av situationen.


En liten "Behind The Scenes"

Puss och Kram Rulequeen

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kan vakna upp till en underbar Lördag. I morgon ska nämligen jag, Madde, Lisa och Emmie fotta lite. Vi ska ta oss ut i snön med lite kläder och riskera en förkylning bara för att ha lite skoj. Och svaret är ja, vi är lite galna. Men kul kommer det att bli. Vi har ju så många underbara idéer som vi kommer sätta i verket, det ska säkert bli jättebra. Och självklart kommer vi göra Behind The Scenes bara för att det är så roligt, nej, men ibland kan det vara kul att se vad som pågick medan de vackra bilderna blev tagna...

Puss och Kram Rulequeen


Buffy vs Edward

En väldigt rolig video. Man kanske inte fattar om man inte sett Buffy the vampire slayer men så länge man har sett Twilight så borde man få in ett skratt här och där. Jag tycker det är värt att kolla på.



Puss och Kram Rulequeen


Celebrity Birthdays

Jag höll nästan på att glömma; Orlando Bloom och Patrick Dempsey fyller ju år idag. Jag hade faktiskt ingen aning om det förrän jag kollade, hehe. Orlando Bloom känner väl alla till från Pirates of the Caribbean och Lord of the Rings. Men för er som inte vet så är Patrick Dempsey med i bla Enchanted, Sweet home Alabama och serien Grey´s Anatomy. Personligen älskar jag honom. Men ett grattis till dom båda.


Orlando Bloom, 34


Patrick Dempsey, 45


Puss och Kram Rulequeen


Ikea!

Jag och mamma svängde in på Ikea när vi åkte till stan för att hämta brorsan. Det blev bara en fika och en ny lampskärm till min nya lampa som för tillfället ser ut som en stjärna. Nu när julen är över vill man gärna kasta ut all julpynt. Annars har det nog inte hänt så mycket idag. Ska nog fortsätta göra inget, det är ju så himla skönt att vila eferåt...

Puss och Kram Rulequeen

My Tuseday

Förutom att dagen börgade med en gemensam lektion med 8i, så var det ganska roligt att få komma tillbaka och träffa alla trevliga vänner. Att ha sovmorgon i morgon är ett extra plus i kanten så där efter att precis ha börjat skolan efter ett lov på tre veckor. Det negativa med att börja skolan var ju inte bara att behöva gå upp tidigt efter att ha sovit hela dagarna. Nej, det var att vi fick tillbaka matteprovet vi gjode innan lovet. Det gick ju inte så där jättebra, men jag är nöjd med mitt resultat.



Puss och Kram Rulequeen

Dagen före Domedagen...

Idag åkte jag till stan med hela familjen, vilket är jobbigt då alla är så störda! Vi åkte runt lite i Uppsala mest för att det inte riktigt blev så som mamma tänkt, men sen gick det bättre. Vi hann köpa en dator åt syster, någon del som brorsan ville ha och en ny skolväska till mig. Det känns jätteskönt. Jag har levt med en för lite skolväska i 1 och 1/2 år nu så att byta upp sig till en större väska är toppen. Idrott +  Läxor går inte ihop med liten väska...

 

Puss och Kram Rulequeen


Usch, fy och blä!

Idag har det snöat hela dagen sen jag vaknade. Riktigt hemsk. Pappa skämtade lite i morse; "Hoppas vi har allting för vi kommer inte härifrån förrän i morgon". Jag och syrran sa typ "VA?" Innan vi kom på att chips och cola faktiskt finns, så då kunde man slappna av. Som grädden på en glass har man dragit på sig en förkylning. Har gått och hostat hela dagen och har redan tröttnat på att vara sjuk...



Puss och Kram Rulequeen

Filmrecension

Idag gick jag och Madde på bio. Eftersom vi båda var väldigt sugna på att se The Tourist blev det den. Vi fick väldigt dåliga platser för att vi köpte biljetterna så sent, men vi såg den och det var huvudsaken. Den var helt underbar och verkligen värd pengarna. Det var ju lite extra speciellt eftersom Johnny Depp var med, och man måste ju bara älska Johnny Depp.



Puss och Kram Rulequeen


Guitar Hero

Gissa vad jag och Madde har gjort sen vi kom hem? Jo, vi har ju nästan bara spelat Guitar Hero. Vi hann med att gå till Ica för lite gottigheter för att sen se en film. Men annars har det bara blivit Guitar Hero. Man känner sig som en riktig nörd. Vi är ju inte sådär jättebra heller, men vi fortsätter ändå peppa varandra och hoppas på det bästa. Vi får väl se om vi har blivit något bättre när vi faktiskt går och lägger oss.



Puss och Kram Rulequeen

Skridskor!

Idag var det tänkt att Madde och jag skule gå på bio, men i stället bestämde vi oss för att åka skridskor och ta bio i morgon. Så vi tog oss ut till studenternas och åkte lite skridskor. Det gick väldigt bra och jag klarade mig utan att ramla en enda gång! Vi hann ta lite korv med bröd och varm choklad innan vi insåg att vi snart var levande isbitar så vi tog oss hem.














Puss och Kram Rulequeen

There´s more to it

Idag åkte jag och pappa in till stan. Vi träffade en kompis till honom för en fika och har nu gjort upp planer på att jag ska sitta barnvakt till hans söta små ungar. Sen drog vi lite snabbt ner på stan för att jag skulle få handla lite saker som jag behövde. Sen svängde vi in på Telia för att skaffa abonnemang till mig. Det jag inte räknat med var att få en telefon på köpet. Men det fick jag. Så nu har jag inte bara en utan två telefoner. Plus att dom bjöd på Spitiy Pemium i ett helt år, så jag är superglad. Nu sitter den på laddning så jag kommer förmodligen greja med den hela kvällen.


Min nya Samsung Galaxy 5

Puss och Kram Rulequeen

RSS 2.0