Den banala kärleken

Ja, igår var jag på stan med Madde. Vi shoppade lite innan vi gick på teater. Den banala kärleken hette den. Den var bra, kanske mera av en vuxen teater, men ändå. Madde köpte ett par skridskor och jag köpte en bok. Efteråt gick vi på McDonald´s. Vi snackade en hel del och hade skitkul.

När vi gick på stan hittade vi saker i minumumstorlek, och dem var jättesöta. Vi var ju bara tvugna att ta bilder så här kommer de.
 
Mini skridskor, så söta


Mini ballerina skor, jättesöta


Mini jumpaskor, så jävligt söta var dom, och så Madde i bakgrunden

Puss och Kram Rulequeen


Disikera fisk!!

Warning: I detta inlägg kan det komma äckliga bilder och för er känsliga läsare läs det ej.



Vi disikerade strömming på No:n igår.
Innan lektionen var man jätte äcklad och höll på att spy av bara tanken på att se en fisk inuti. OCh när vi började så skrek man till av att det var så äckligt. OCh tro mig det var värkligen VIDRIGT. Men när man började komma igång så blev det ju ganska okey (spec med Madde som partner som flummar 100% av lektionen). Så det blev ju ganska skoj och till slutet var man inte äcklad längre man bara skrattade åt alla skämt vi kom med. 

Fast allt gick ju inte finnemang utan vi hade lite problem. Vi lyckades röra till det ganska ordentligt men till slut (med hjälp av lärare) så hittade vi hjärtat vilket vi typ hade mosat sönder i jackten på det. Vilket Madde och jag skrattade åt, stackars fisk. Han dög för vetenskapen och hamnade hos mig och Madde.










Fisken innan Madde och jag gav oss på den



Madde letar desperat efter hjärtat



Fisken när vi var klara. Vi döpte honom till Kalle (Namnet på vår No lärare)
Om ni undrar vad det silvriga är så heter den simmblåsa




Puss och Kram Rulequeen





Bio

Ja, jag gick på bio med syrran igår. Anledningen till varför jag skriver idag är för att det vart så sent igår och då va jag för trött för att blogga så jag tar det i dag istället. Iaf, vi såg på  Har du hört ryktet om Morgans? Den var jättebra och jätterolig. Skratta massor. Älskade humorn. Rekomenderar den till dig som älskar komedier
 

Puss och Kram Rulequeen

70 års fest

 Idag fyllde min mormor 70 år. Vi åkte dit och käkade lite. Massor med folk var där. Kusinerna, och andra släktingar som jag inte känner igen x) Linn och jag spelade lite kort mot slutet, skoj. När vi tröttnade spelade vi Trodde du ja!, det var jätte roligt. Vi flumade väldigt mkt men det gick nog ganska bra, tills vi skulle åka hem. Jag överdrev lite på den sista grejen och vi skrattade så det gjorde ont i magen nästan. 

 Nu måste man plugga för att man har både franska och engelska läxor x( Pallar inte, men måste. Pappa är borta och kan inte hjälpa mig och det är fullständigt omöjligt att plugga franska själv! Vill liksom inte plugga efter 10, pallar inte det, vet inte varför. Nu ska jag ta in mera kunskap (om det går xP)

Puss och Kram Rulequeen

Tillbaks till skolan

Jaa, idag började skolan igen. Väldigt jobbigt att behöva gå upp, men det blir lättare med tiden. Det var kul att träffa alla kompisar igen men det var inte lika kul att börja jobba. Vi har tydligen fått en ny tjej i klassen, Moa heter hon. Inte så pratgald men det blir nog lättare när hon lär känna oss, vi är ju 20 glada tjejer och 2 pojkar som.... jag något åt det hållet iaf. Hoppas att eran första dag i skolan var bra


Puss och Kram Rulequeen

Nya naglar

Idag var jag på stan med min syrra. Vi fixade hennes naglar. Hon biter på naglarna så jag gav henne ett present kort i julklapp så hon kunde göra en nagelförlägning, som tur är älskar hon det. Man kunde välja fransk elr rosa, hon valde fransk. Det blev skitsnyggt, funderar på att göra det själv, men är inte säker x)


Snyggt elr hur


Tog sen bussen till mormor och morfar där mamma väntade. Käkade lite smörgåstårta coh provsmakade lite saker som mormor ska ha på sin 70 års fest på lördag xD


Puss och Kram Rulequeen


RSS 2.0