It´s a happy happy dag!

Idag är jag väldigt glad, för i slutet av veckan är jag förmodligen kameraägare. Jag har länge gått och suktat efter en kamera. Just därför har det blivit lite shopping, en kamera kostar mycket pengar och om man vill ha något kan man ju inte gå och spendera en massa. Även om jag var lite duktig på att slösa ett tag när jag höll så hårt i mina pengar så har jag äntligen råd att köpa en. Så i slutet av veckan kommer jag förhoppningsvis visa upp min nya älskling. Nu ska jag ta ett glas cola och fira med mig själv. 

Foto: Emmie Modell: Jag 


Puss och Kram Rulequeen

Dåligt av lilla mig...

Nu har man alltså helt tappat blogglusten. Jag har kommit in i ännu en period där bloggen känns sådär onödig. Inte bra av mig. Ska försöka skaka av mig det, man känner sig så tråkig när man bara skippar bloggen helt. Så nu ska det ändras. Inte för att jag har gjort så mycket, men det kan vara kul att uppdatera sig lite i alla fall. Nu ska jag klämma i mig lite frukost.

Jag o Madde


Puss och Kram Rulequeen

Yay

Fick just ett väldigt trevligt telefon samtal från min handledare. Hon informerade om att min franska lärare var sjuk, vilket resluterar i inställd lektion och sovmorgon. Yippie! Nu har jag lite extra tid till att plugga på alla engelska glosor vi har tills i morgon. 

Puss och Kram Rulequeen

...

Idag gick jag på marknad med pappa. Det fanns väldigt mycket som föll i smaken, men plånboken var inte tillräckligt tung. Nej, jag fick nöja mig med några tavlor och lite kläder. Allt gick på omkring 400kr. Inte sådär jättedyrt tycker jag. Imorgon blir det sovmorgon så nu ska jag lata mig framför teven innan jag sover. 



Not good

När jag kom hem idag tänkte jag vara duktig och gå på en liten fotopromenad, men jag orkade verkligen inte. Sen bestämde jag mig för att slänga upp lite flera bilder, jag har fortfarande inte lyckats lägga upp alla. Jag tappade tråden efter att ha varit så duktig. Men inget blev av. I stället drog jag upp elementet och slängde mig i sängen. Jag fryser något så in i bomben. Jag kanske håller på att bli sjuk vilket inte får hända!





Puss och Kram Rulequeen

Tangled

Gick på bio i går med syrran. Vi såg Disneys 50:e film; Trassel. Den var faktiskt väldigt bra för att vara en Disney film. Alla i salongen skrattade samtidigt så det kändes bra att jag inte var den enda som hördes. 




Puss och Kram Rulequeen

Aha...

Då vart man hemma helt plötsligt. Har haft lite smått ont i mitt öra ett tag nu, och i morse gjorde det så ont att jag bara ville spy. Så jag vart hemma från skolan, vilket kanske inte är så där jättebra eftersom vi har prov i morgon och jag knappt kan något alls. Så dagen kommer nog spenderas i sängen med datorn i knäet så man kan kolla på film. 

Eftersom jag inte har några bilder...


Puss och Kram Rulequeen

I'm not happy...

Imorgon har vi öppet hus, eller det har vi haft hela veckan, men men. Det är typ bara för att föräldrarna ska få en chans att se hur eleverna har det i skolan. Lite sjukt tycker jag eftersom alla sköter sig när några bittra föräldrar sitter i ett hörn och skannar hela rummet. Men eftersom att alla föräldrar jobbar dagtid så börjar vi inte förrän 15.45 i morgon för att dom ska ha en chans att komma. Det är ju lite skönt med en lååång sovmorgon, man får ju chans till att fota lite medan det fortfarande är ljust. Men ändå drygt eftersom man absolut inte vill gå i skolan på kvällen.
Puss och Kram Rulequeen

Sick of that old thing we call snow

Foto: Emmie Modell: Jag 

När jag gick från bussen idag märkte jag hur trött jag har blivit på snö. Även fast vinter inte är en årstid som jag riktigt uppskattar, så överlever man för att det finns vissa fördelar. Men nu, efter bara några månader med snö, är jag så himla trött på det. För det första vill jag att det ska vara varmt, och för det andra så ser det så himla trist ut med snö. Jag vill bara ha tillbaka sommaren! Allting känns så mycket bättre när ansiktet badar i solsken och värme i stället för slaskig, iskall snö. 

Puss och Kram Rulequeen

RSS 2.0