Ny mobil!!

Ja, äntligen har jag fått en ny mobil. Efter mycket svårigheter med den föra så är jag väldigt glad över en ny som fungerar som den ska. Den andra har så många fel att jag inte ens orkar räkna upp dom. Så en ny mobil gör mig glad! Kommer ta ett tag att komma in i alla funktioner som är annorlunda, men det ska nog gå fort. Det är en Samsung S5230 och eftersom jag går igenom min rosaperiod blev den rosa...

En söt liten bild på min nya älskling x)

Puss och Kram Rulequeen


Bio kväll

Sista kvällen var det bio. Typ alla såg Shrek. Det är ju klart man vill se den. Shrek är ju så härlig. Jag är ju så flummig av mig så enligt mig var det en bra film. Storyn var bra och inte alldeles för trasslig som såna filmer brukar vara. Inte precis en pojkvän-bredvid-sig-film men om man är känslig och älskar kärleksfulla stunder så funkar det i alla fall.

Under filmen satt jag brevid Josefin som är en störtskön person asså. Hon överreagerade vid vissa scener och jag häckade på, haha. William som satt på andra sidan om mig trodde vi var helt sjuka i huvudet, men det är jag ju så inte så konstigt. Hon höll min hand när det blev "läskigt" och "romantiskt". Måste säga att jag faktiskt tog Williams åsså. Han kunde inte mycket göra och lät oss hållas.

Höll inte så mycket koll på Madde och Simon som satt ensama på ett hörn. Dom kanske höll handen eller något annat mysigt borta på sin hörna. Simone, Julia och Sandra hörde man inte så mycket av så dom uppskattade inte humorn lika mycket som jag och Josse i alla fall.

Efter bion gick alla till stranden för att säga hej då. Några var helt galna och tog ett dopp, det måste ha varit iskallt! Själv satt jag och mös med William på våran sista kväll tillsammans. När han gick fick jag roa mig med Simon, Simone, Josefin och Törterduvorna. Allt som behövs är egentligen bara Josefin så ligger man på backen och asgarvar efter 5 minuter. Vi tog lite bilder och kramades lite med dom som inte skulle åka samma flyg som vi och dom vi aldrig skulle se igen så klart. Sen tog vi bussen hem dirket och packa. 3 timmars sömn fick vi innan det var dags att gå upp igen för att hinna med flyget hem.


Puss och Kram Rulequeen


Kändis träff i London

Ja, när vi var i London första gången gick vi på Mdm Tussauds. Vi träffade lite kändisar och småpratade lite och hade almänt trevligt. Alla kändisarna var All Over Us liksom, så efter en bild med DiCaprio nöjde jag mig med att vara kamerakvinna xD




Nicole Kidman såg fram emot ett möte med Madde, men hon orkade inte träffa henne



Johnny Depp posar fint bredvid en än så länge glad Madde



Beckham såg fram emot möte med Madde, men frugan blev väldigt avis



Efter att DiCaprio stalkat oss lite gick Madde med på ett foto



Jolie och Pitt låtsades vara oberörda på fotot med Madde, men dom var lite gladare än så



Zac Efron var glad innan han blev avvisad av Madde, det vart ingen avskedskyss där inte



Madde fick hjälpa en regissör med små detaljer



Jim Carrey älskade Maddes uppförande på scen



Sen tog vi massa andra bilder, Madde kramade Shrek, hon posade med Jackson och sa nej till Obama. Men dessa bilder låter vi bli, alla bilder kan inte komma upp. Vi hade i alla fall super trevligt, och fick hjärtklappning efter Screamavdelningen, men jag ska inte säga mer om det. Båda köpte Jelly Beans och fick ett gott skratt på bussen när vi bjöd folk. Fick åka en rolig liten karussell innan vi åkte hem. Så nu är man uppdaterad med nya fräscha minnen


Puss och Kram Rulequeen



Filmrecension




En äkta pojkvän-bredvid-sig-film. Kommer många fina stunder där man kan hålla sin pojkvän i handen om man vill, kanske överreagera lite med några fejk tårar.
Oturligt nog gick jag med syrran.
Den var actionfylld och väldigt bra. Inte den sortens Rovin Hood man är van vid, men jag älskade den i alla fall. 
Den är annorlunda från andra Robin Hood filmer, på ett bra sätt tycker jag.
Den var värd att se och enligt mig slösade man inte på pengarna.


Puss och Kram Rulequeen

Home at last

   Ja, nu är jag hemma. Och eftersom jag är hemma kan jag skriva åäö. Känns skönt att få komma hem och träffa familjen igen, men en extra vecka hade inte varit mig emot. Vi hade ju så trevligt i Eastbourne. Att ha engelska lektioner var väl inte precis det vad man älskade, elr konfirmations lektionerna, men vi hade roligt. Man kan väl säga att jag hälre har dom lektionerna än att gå en vanlig skoldag. Det var ändå inte så ansträngande, inte för att skolan är det.  Och parken på eftermiddagarna var trevligt. Speciellt när vi bombarderade Maddes ben med klotter, det var as skoj. Eller när vi hade vattenkrig. 

   Vi ska ju faktiskt beställa tröjor åsså. Dom kommer att bli jätte fina, väldigt dyra, men det kanske är värt det. Vi ska ju faktiskt aldrig se varandra igen så man måste passa på. Det är så sorligt, man säger at man ska hålla kontakten men är så upptagen med annat att man glömmer bort det. Att inte hålla kontakten med alla underbara männsikor gör mig ledsen. Har deras telefonnummer och MSN, men ändå.
   Men jag vill egentligen inte vara hemma. En vecka till i Eastbourn hade inte skadat. Just när man börjar ha som roligast ska man hem, men det är väl naturligt. Och så ska Madde självklart bli tillsammans med Simon två dagar innan vi åker. Dom är ju så söta tillsammans. Ingen kan klå dom asså.

   Sista dagen var nästan gulligast, när dom sa hejdå. Dom kommer inte få se varandra på en lång tid, men snart åker Madde & jag ner till Malmö och hälsar på. Det skaså klart bli skit roligt. Hon och Simon kan göra var dom vill i ett hörn så kan jag och Jeppsson snacka medan. Det låter bra i mina öron.
   Nej, nu är klockan så mycket att vi stoppar här och fortsätter imon.

Puss och Kram Rulequeen

RSS 2.0