Fullspäckad dag...

Nu har man kommit hem efter att ha firat syskonen som fyllde 25 och 27. Det bjöds på äcklig smörgåstårta och goda bakelser. Sen fick vi se på paketöppning och jag kan ju säga att hela min släkt tänker lika dant... Sen hann vi med att leka en liten rolig lek också. Jag kom på 2:a plats och strålar av stålthet. Men nu har man kommit hem för att äta lite ordentlig mat med kusinerna. Senare i kväll blir det raketer! Yippie.



Puss och Kram Rulequeen


I´m home

Nu är jag entligen hemma efter 48 timmar med film, snacks och härliga kompisar. Jag är helt slut efter att inte ha sovit något alls, så jag kommer säkert sova gött i kväll. Vi hade i alla fall jättekul och det känns bra. Det som känns mindre bra var att vi sjön snapsvisor efter maten. Hm... Men när alla vid bordet inte riktigt är normala får man helt enkelt stå ut med konsekvenserna.

 


Filmkväll!

Nu har jag gjort mig klar och är redo att åka till pappa för filmkväll med tjejerna. Sandra, Madde, Bella och Marielle kommer över för lite god mat och en kväll framför teven. Vi ska krypa upp i soffan med lite skräckilm och snacks. Så nu måste jag dra till nästa ställe för att vi skå få lite privatliv utan massa syskon och föräldrar som är i vägen.


Halva Bella kom med i alla fall :P

Puss och Kram Rulequeen


Mellandagsrean!

Tog chansen att gå på mellandagsrean idag med Madde. Vi åt lite och tog en fika på Barista mitt i våran shopping, sen blev det en cola på McDonald´s och ett samtal till en kompis när vi var klara. 4 hela timmar vandrade vi runt och hittade fynd. Mina blev dessa.



Cardigan - Cubus, 174kr
Randigt linne - Carlings, 59kr
Linne - Holmlunds, 79kr
Svart tröja - Gina Tricot, 49kr
Armband - Gina tricot, 99kr
Örhängen - Glitter, 80kr

Puss och Kram Rulequeen


God Jul, Merry Christmas, Joyeux Noël och allt det där...



Puss och Kram Rulequeen


Julhandel

Idag åkte man in till stan och julhandlade med Mary och Madde. Även om det blev lite stressigt mot slutet så är man äntligen klar med att spendera massa pengar på saker som inte ens går till en själv... Så i morgon blir det till att slå in hela skiten och fixa det som måste göras via dator, allt går ju inte att köpa. Det var i alla fall mysigt att julhandla. Det känns som en evighet sen jag, Mary och Madde gjorde något tillsammans, och som vanligt har man jätteroligt. Men det är ju även lite mysigt att stressa sig fram på stan såhär innan jul.





Puss och Kram Rulequeen

Zorn utställning i STHLM

Idag åkte jag på en Zorn utställnign med klassen. Vi tog ledigt från alla lektioner för att spendera en timme på ett museum i Stockholm. Jag är inte så jätte intresserad av sånt, men det fanns några sjukt snygga målningar som man bara var tvungen till att älska. Det var väldigt skönt att skippa en skoldag och spendera lite tid med alla underbara människor i klassen, dom är ju bara för underbara. Med dom på bussen blir det inget till att sitta och lyssna på musik, nej då sjunger man, pratar och har bara jätteroligt.




Jag och Mary

Puss och Kram Rulequeen

RSS 2.0